Ehliyetini kaptırmamak için trafik polisine yalvaran Hatice, umduğunu bulamazken 75 promil alkollü yakalandı ve ehliyetine el konuldu.

Bir döneme damgasını vurduktan sonra uzun bir süre ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Hatice, önceki akşam Günay çıkışı trafik çevirmesine takıldı.

"SİZİ BURADAN SÜRGÜN ETTİRİRİM"

Önce alkolmetreyi üflememekte direten ama sonunda kontrolü kabul eden şarkıcı, 75 promil alkollü çıkınca sinirlendi. "O alet yanlış, ben bir şey içmedim" diye itiraz etti. Hızını alamayan sanatçı, "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Sizi buradan sürgün ettiririm" diyerek sinir krizi geçirdi.

"KOSKOCA EMNİYET'İN PARASI MI BİTTİ"

Hatice'nin ağzından çıkan bir söz de tansiyonu yükseltti. Şarkıcı, "Koskoca emniyetin parası mı bitti? İnsanların ehliyetlerine el koyuyorsunuz" diyerek sitem etti. Bu sözlerin ardından görevli memur bu tip konuşmalara devam ederse karakola götürüp işlem yaptıracağını kibar bir şekilde dile getirdi.

EHLİYETİ KAPTIRDI

Ehliyetini kaptırmamak için trafik polisine yalvaran Hatice, umduğunu bulamazken sonunda kendini şu sözlerle savundu: "Single çıkardım, onun sevinciyle 2 kadeh içtim."75 promil alkollü olduğu anlaşılan Hatice'nin ehliyetine altı aylığına el konuldu.

 
Editör: Barış Köksal