Besteci ve Aranjör Emrah Karaduman dün akşam şoförü ile birlikte bıçaklı saldırıya uğramış, ilk gelen haberlerde Karaduman'ın durumunun ağır olduğu belirtilmişti. Bu haberin ardından birlikte düet yaptığı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Karaduman'ı hastanede ziyaret eden Tilki, ünlü müzisyenin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Bu arada saldırgan kısa sürede yakalandı. Saldırganın, Aleyna Tilki'ye platonik olarak aşık olduğu ve bu nedenle Karaduman'ı bıçakladığını söylediği öne sürüldü.

KARNINDAN VE SIRTINDAN BIÇAKLANDI

Sanat dünyasının geçtiğimiz yıl en iyi çıkış yapan isimlerinden Emrah Karaduman (30), Eskişehir'de saat 00.30 sıralarında bıçaklı saldırıya uğradı. Bir eğlence merkezinde programa çıkmak için Eskişehir'e gelen Karaduman ile şoförü Volkan Karaca (37), kaldıkları otel girişinde bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırıda Emrah Karaduman'ın şoförü de yaralanırken, ilk gelen haberlerde Karnından ve sırtından bıçaklanan Karaduman'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Emrah Karaduman, ambulansa Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, kolundan ve elinden yaralanan şoförü Volkan Karaca ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ALEYNA TİLKİ'DEN TWITTER'DA AÇIKLAMA

Karaduman ile 'Cevapsız Çınlama' şarkısında düet yapan Aleyna Tilki, hTilki, ayati tehlikesinin bulunduğu iddia edilen Karaduman'ın sağlık durumuna dair Twitter'da açıklama yaptı. Aleyna Tilki‏, Emrah Karaduman hakkında gelen haberlere attığı tweet ile cevap verdi: "Arkadaşlar her şey yolunda. Haberlerdeki abartılara inanmayın. Emrah'ın sağlık durumu gayet yerinde"

HASTANEDE ZİYARET ETTİ, ÇIKIŞTA AÇIKLAMA YAPTI

Tilki, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavisi devam eden ünlü sanatçı Emrah Karaduman'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, çok üzücü bir olay yaşandığına dikkat çekti. Tilki, "Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Allah'a şükürler olsun ki çok ucuz atlattık. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Şuanda verebileceğim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduğundan çok da fazla konuşmanın, irdelemenin uygun olmadığını düşünüyorum. Çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok" dedi.

"ÇOK İYİ DURUMDAYIZ"

Bir gazetecinin, 'görüşebildiniz mi?' sorusuna ise Tilki, şöyle cevap verdi:
"İyi olduğunu onaylayan hareketleri vardı. Zaten şuuru, bilinci her şeyi açık. Çok iyi bir durumdayız, hiçbir şey yok."

BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Emrah Karaduman ile şoförü Volkan Karaca'yı bıçakla yaralayan şüpheli E.D., kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

"ALEYNA TİLKİ'YE AŞIĞIM. O YÜZDEN BIÇAKLADIM"

Öte yandan saldırıyı gerçekleştiren E.D. (33) isimli şahsın da polisin yaptığı operasyonla yakalandığı öğrenildi. Saldırganın ilk ifadesinde, "Aleyna Tilki'ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım" dediği öne sürüldü. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal