Eurovision yarışmasında Avusturya adına yarışan ve birinci olan Conchita Wurst yakında ikinci albümünü piyasaya çıkaracak. Albüm öncesi çarpıcı açıklamalarda bulunan şarkıcı artık asla kadın olmak istemediğini açıkladı!
 
SAKALLARIYLA İLGİ ODAĞI OLDU
 
Hatırlanacağı gibi 2014 yılında düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı temsil eden Conchita Wurst birinci olmuştu. Herkesi şaşkına çeviren şarkıcı bir anda dedikodu kazanının da kaynamasına neden oldu. Sakallı kadın görüntüsüyle dünyayı şok eden 29 yaşındaki Wust yani gerçek adıyla Tom Neuwirth, bir anda tüm ilgiyi üzerine çekti.
 
 
"AMACIM SANSAYSON YARATMAK DEĞİL"
 
Uzun süre konuşulan ve hakkında birçok tartışma çıkan Neuwirth sonunda bir açıklama yapmış ve "Amacım sansasyon yaratmak değil. Kadın erkek fark etmez. Herkes istediği gibi yaşama hakkına sahip olmalı" demişti.
 
 
İKİNCİ ALBÜMÜNÜ ÇIKARMAYA HAZIRLANIYOR
 
Camiada Drag Queen olarak yani kadın kıyafetleri giyip insanları eğlendiren kişi olarak tanının Tom şimdi ikinci albümünü çıkarmaya hazırlanıyor.
 
 
İMAJINDAN SIKILDI
 
Bir gazeteye verdiği röportajda hem yeni albümünü hem de özel hayatını anlatan Wurst artık "Sakallı kadın" imajından sıkıldığını, bu imajı öldürmesi gerektiğini, yeniliğe ihtiyaç duyduğunu açıkladı.
 
 
ASLA KADIN OLMAK İSTEMİYORUM
 
Herkesin onun kadın olmasını beklerken "Asla kadın olmak istemiyorum" diyerek şaşırtan ünlü şarkıcının üstüne yapışan imajını nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu…
Haberler
 
Editör: Barış Köksal