Geride bıraktığımız ayın son günlerinde bir sinir krizi geçiren ve sonrasında da apar topar hastaneye kaldırılan Şafak Sezer, bir süredir Fransız Lape Hastanesi'nde gözetim altında tutuluyor.

ÇOCUKLUK ARKADAŞININ VEFATINA ÜZÜLMÜŞ

Eşinin ağabeyinin açıklamasına göre, Ankara'da yaşayan bir çocukluk arkadaşının kalp krizi nedeniyle öldüğünü öğrendikten sonra bir anda kendisini kaybeden ve bu yüzden hastaneye kaldırılan Şafak Sezer'in hastane bahçesindeki halleri de büyük dikkat çekmişti.

"ÇIKARIN BENİ BURADAN"

Doktorlar hastanede 2 hafta daha kalması gerektiğini söyledi. 'Hastanede yatmak istemiyorum, çıkarın beni, buradan' diyen Şafak Sezer'e doktorlar itiraz, etti.

HASTANENİN DUVARINDAN KAÇMAYA ÇALIŞTI

Çığlıklarıyla koridorları inlettiği söylenen Şafak Sezer, şimdi de tedavi gördüğü hastaneden kaçmaya çalışmış. Posta'dan Ali Keser'in haberine göre, Şafak Sezer, önceki gün hava alıp yürümesi için gözetim altında hastane bahçesine çıkartıldı. Bir anda yanındaki görevliyi itip hastane bahçesinin duvarına doğru koştu. Buradan atlayıp kaçmaya kalktı.

EŞİ GÜVENLİK GÖREVLİSİ TUTTU

Lape Hastanesi'nin çalışanları Şafak Sezer'e müdahale etmek zorunda kaldı. Esra Sezer eşi Şafak Sezer'i 24 saat gözetim altında tutmak için güvenlik görevlisi tuttu.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal