Galatasaray Üniversitesi öğrencileri, 2017 yılının "en"lerini seçti. Üniversitenin Ortaköy kampüsünde önceki gün düzenlenen törenle ünlü isimler ödüllendirildi.

Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü'nün ev sahipliğinde 12'ncisi düzenlenen töreni Uraz Kaygılaroğlu sundu. Geceye medya, sanat, spor ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. Melisa Karakurt da performansıyla törene renk kattı.

OKULUNDAN ÖDÜL ALDI

En iyi erkek şarkıcı ödülünü alan Edis teşekkür konuşmasında "Bu okulda okumuştum, şimdi ödül alıyorum. Çok güzel bir duygu" dedi.

ÇAĞATAY SORUSUNA CEVAP VEREMEDİ

"Fi" dizisinde sergilediği performansıyla "en iyi kadın oyuncu" seçilen Serenay Sarıkaya, törene sevgilisi Kerem Bürsin yurtdışında olduğu için tek başına katıldı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafı eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'un beğendiği hatırlatılınca gülümseyerek "Arkadaşlar çok teşekkür ederim" demekle yetindi.

"AHMET'LE DOSTLUĞUMUZ BAKİ"

Törende "en iyi kadın şarkıcı" ödülüne layık görülen Sıla, Ahmet Kural'dan kendisine tokat attığı icin ayrıldığı iddiası için "Bunlar ipe sapa gelmez haberler. Böyle bir şey tabii ki olmadı. Bizim Ahmet'le dostluğumuz her zaman baki kalacaktır" dedi.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal