Türkiye, günlerdir ünlü sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu'nun (49) kendisi gibi evli yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'yla (35) yaşadığı ensest ilişkinin şokunu yaşıyor.

YEĞENİ OLDUĞU İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Başoğlu, geçen haftalarda teknede sarışın bir genç kadınla beraberlik yaşarken görüntülenmiş ve ünlü sunucu eşini aldattığı kadının iddiaların aksine yakını değil, Olga adlı bir Rus olduğunu öne sürmüştü. Ancak haftalardır sosyal medyada yayılan skandal iddianın yani Başoğlu'nun "Rus Olga" dediği kadının aslında öz yeğeni olduğu gerçeği sonunda ispatlandı.

MAGAZİN TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK SKANDALI

Başoğlu'nun yeğeninin yoga eğitmeni olan eşi Selçuk Kabadayı ihanet nedeniyle hem Murat Başoğlu'na hem de eşine milyonluk dava açtı ve dava dilekçesinde eşi Burcu Kabadayı'nın kendisini amcasıyla aldattığını açıkladı. Magazin tarihinin gelmiş geçmiş en büyük skandalı olarak kayıtlara geçen bu olay büyük şok etkisi yarattı.

OYUNCULUK AJANSI BÜTÜN BAĞLARINI KOPARDI

Herkesin kanını donduran ensest ilişkinin belgelerle ispatlanması üzerine Murat Başoğlu'nun yıllardır çalıştığı oyunculuk ajansı Black Listt, tavrını koydu ve ünlü sunucuyla bütün bağını kopardı. Başoğlu'na ait oyunculuk ajansının internet sitesindeki tanıtım sayfasının da önceki gün akşam saatlerinde apar topar kaldırıldığı ortaya çıktı. 90'lı yıllarda Sabah Şekeri olarak ünlenen Murat Başoğlu, son yıllarda Benzemez Kimse Sana yarışmalarını sunmuş, önceki yıl Çilek Kokusu dizisinde kamera karşısına geçmişti.

BUSE NARCI OLAYI DA PATLAK VERMİŞTİ

Murat Başoğlu'nun adı geçen yaz evlilik planları yapan Özcan Deniz ile Buse Narcı ayrılığında da geçmiş, Narcı isim vermeden çok ünlü ve evli bir adam kendisine iftira attığı için Deniz'le ayrıldıklarını ifade etmişti. Daha sonra bu ismin Murat Başoğlu olduğu iddia edilmişti. Kaynak: haberler
Editör: Barış Köksal