Usta oyuncu Peker Açıkalın, konuk olduğu programda 'Karımı Gördünüz mü?' filminde birlikte rol aldığı Ivana Sert için kullandığı ifade ekran başındakileri şoke etmişti.

CANLI YAYINDA "MOTOR" DEMİŞTİ

Program sunucusunun "Ivana Sert de bizimle olacaktı. Nerede acaba?" sorusuna Açıkalın, "O zaman soy adını yumuşak olarak değiştirebiliriz" cevabıyla karşılık vermişti. Diyaloğun devamında program yorumcusunun Ivana Sert hakkında yaptığı " Moda ikonu" tanımlaması sonrası Açıkalın'ın "Motor" dediği duyulmuştu.

YAPIM EKİBİ ÖZÜR DİLEDİ

"Karımı gördünüz mü?" filminin yapım ekibi Peker Açıkalın'ın canlı yayında Ivana Sert, hakkında söylediği çirkin kelimelerden dolayı özür diledi. İşte o açıklama; Başrol oyuncumuz Peker Açıkalın'ın, programda kadın başrol oyuncumuz Ivana Sert ile ilgili sarf ettiği yakışıksız ifadeler bizi derinden üzmüştür. Peker Açıkalın'ın kadın başrolümüz için söylediği çirkin sözlerden ötürü hem sayın Ivana Sert'ten hem de kamuoyundan özür dileriz.

IVANA'NIN ÖFKESİ DİNMİYOR

Ancak bu açıklama Ivana Sert'i yumuşatmadı. Peker Akalın'a hakaret davası açacağını belirten Sert, "Bundan filmin hiçbir tanıtımına katılmayacağım, ağzımı açmayacağım. Peker bütün kadınlara hakaret etti" diye konuştu.

TOKAT ATTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Peker Açıkalın'ın sette İvana Sert'e tokat attığı iddia edilmiş ama ikili aralarında sorun olmadığını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal