Çektiği kliplerle ve düzenlediği şovlarla adından söz ettiren ve çılgınlıklarıyla dünya magazin gündeminin önemli isimlerinden olan Miley Cyrus kopyacı çıktı. Cyrus'un klipleri ve şovlarını yıllar önce çekilen video kliplerden taklit ettiği ortaya çıktı.

AYICIKLI KLİP

Miley Cyrus, 'We Can't Stop' şarkısı için çektiği klipte kullandığı ayıcık maskotları daha sonra sahne şovlarına da taşıdı. Ancak ayıcık maskotu klibinde ilk kullanan Kanye West'ti. West, 'Dropout Bear' isimli maskotu sık sık kliplerinde kullanıyor.

TAKLİT GÖZYAŞLARI

Miley Cyrus'ın 'Wrecking Ball' isimli klibinde yakın çekimde göz yaşlarına boğulması çok konuşulmuştu. Ancak benzer bir kare, Sinead O'Connor'ın 'Nothing Compares 2 U' isimli klibinde de yer alıyor. 1990 yılında yayınlanan klip de, şarkı da klasikler arasında...

ÇIPLAKLIK MADONNA'DAN

Miley Cyrus çıplaklığı sık sık kliplerinde kullanıyor. Ancak ne yazık ki video kliplerindeki bu kareler, Madonna'nın kliplerinden uyarlama. Cyrus'ın 'Adore You' ve Madonna'nın 1995 yılında yayınlanan 'I Want You' kliplerindeki birçok kare birbirine benziyor.
Editör: Barış Köksal