Murat Dalkılıç ile 2 yıllık evliliğini bitirmek üzere olan oyuncu Merve Boluğur, geçen ay eşiyle birlikte yaşadığı İstanbul Yeniköy'deki evden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı. Merve Boluğur, hayalindeki evi bulamayınca da ayrılık acısını atlatmak için Çeşme'ye gitmişti.

Önümüzdeki hafta görülecek boşanma davasına kadar Çeşme'de arkadaşlarıyla kafa dinlemek isteyen Merve Boluğur, annesi Nehra Boluğur'a Yeniköy'deki evine gidip özel eşyalarını toplamasını söyledi. Kızının manevi değeri olan özel eşyalarını kendi evine götüren Nehra Hanım, Boluğur'un tatilde olmasından dolayı ev arayışını da kendisi sürdürmeye başladı.

DAVA 15 EYLÜL'DE

Yakın çevresine "Birbirimize aşkımız bitti" diyen çiftin, boşanma davası 15 Eylül'de Kartal Adliyesi'nde görülecek. Anlaşmalı olarak mahkemeye başvuran Boluğur ve Dalkılılç çiftinin, ilk duruşmada boşanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

"ARTIK GERİ DÖNÜŞÜ YOK"

Evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapan Merve Boluğur, geçen günlerde pes etmişti. Ayrılmakta kararlı olan oyuncunun, aile ve yakın dostlarından gelen "Barışın" çağrısına, "Bu evlilik tamamen bitti, artık geri dönüşü yok" dediği iddia ediliyor. Kaynak: posta

Editör: Barış Köksal