Yarışmaya Türkiye'nin Gözde isimleri Metisha Schaeffer(Amerikalı Top Model),Olga Fabi (Rus Top Model),Uğur Arslan(Make Up Artist) Rossi Barbarossa (Modacı)

Başar Akıncı (Koreograf) Funda Ulusu (Manken) Nil Çaçan (Sanatçı) ve Ersan Er (Sanatçı) Jüri Üyesi olarak Yarışma adaylarını değerlendirdiler

Top Model of Turkey 2018 'Yarışmasının Organizasyonun tamamı Tarkan Acar'a ait olan Yarışmada,Gecenin Sunuculuğunu Türkiye'nin Gözde Sunucusu Esra Sönmezer Üstlenirken,Türkiye'nin Başarılı Mankenleri Gözde Karahan,Ceylan Tutum,Özge Aran,Ebru Adıgüzel,Nihal Ergun,Emine Özen,Nergiz Jafarova,Muhallit Yalçın,Seher Yalçın,Zeynep Selen Ekici,Güliz Yakar ve Merve Akkanat Türkiye'nin Top Modeli olmak için,Recep Demiray,Petra Petrova ve Ebru Terim'in Tasarımlarını Sunarak Yarıştılar. 

Levent Çekiç'in Tüm Çekimleri Üstlendiği ve Basınında Yoğun ilgi gösterdiği Yarışmada,Merve Akkanat 1. Seçilerek Türkiye'nin Tescilli Top Modeli olmanın Sevincini yaşadı.

2.Nergiz Jafarova ve 3.Ceylan Tutum 4.Muhallit Yalçın ve 5.Zeynep Selen Ekici oldular.

Jüri Oyları ile 1. Seçilen Bursalı Merve Akkanat,Türkiye'yi Top Model of the World Yarışmasında temsil etmeye hak kazandı.Çok Heyecanlı olan Merve Akkanat,Hayatımda hiç unutamayacağım bir Onur ve Gurur yaşadım bu Yarışmada bundan dolayı çok Mutluyum dedi.

Yarışma Başkanı Tarkan Acar:Türrkiye'de son 20 yıldır hep aynı Mankenleri Top Model olarak gördüğünü bu nedenle artık yeni İsimlere İhtiyaç olduğunu ve

Dereceye giren tüm Mankenlerİ Tebrik ediyor,Kendilerine bu Sektörde olabildiği kadar destek olacağını belirtti.

Editör: Barış Köksal