Aslında uzun süredir bunun işaretlerini veriyordu ve sonunda yaptı! Bir süredir giysilerindeki dekolte dozu giderek artan Kim Kardashian ayna karşısına geçti ve çırılçıplak soyundu.

DEPREM ETKİSİ YARATTI

İkinci bebeğini dünyaya getirdikten sonra tam 31 kilo veren Kardashian dün ayna karşısında çekip paylaştığı çıplak pozlarıyla sosyal medyada deprem etkisi yarattı.

"BUNU SİZİN İÇİN YAPTIM"

Miami'deki bir otel odasında gecenin ilerleyen saatlerinde ayna karşısına geçen 35 yaşındaki Kardashian, göğüslerini de elleriyle kapatarak çeşitli pozlarını çekti. Sonra da bunları sosyal medyadaki takipçiyeriyle paylaştı. Tüm bedenine bronz bir görünüm veren spray sıkan Kardashian hayranlarına da "bunu sizin için yaptım" notunu yazdı.

KOCASI DAHA DA ZAYIFLAMASINI İSTİYOR

Hayatı boyunca fazla kilolarıyla mücadele eden Kim Kardashian, bir süredir giysi tercihleriyle verdiği kiloları gözler önüne seriyor. Çeşitli magazin sitelerinde kocası Kanye West'in bu kadar kilo kaybından bile mutlu olmadığı, biraz daha zayıflaması için Kardashian'a baskı yaptığı iddiaları da ortaya atılıyor son dönemde.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal