Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu'na verdiği röportajda özel hayatı ve bilinmeyenleriyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.
Kızı Yasmin'in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflara kızdığını belirten Erbil, "kızın yaşında sevgililerin var" diyenlere de annesini örnek gösterdi.
İşte Erbil ile yapılan röportajdan bir kesit;

Yasmin Londra'daydı, geri dönmüş. Neden?

- Birkaç günlüğüne geldi. Orada eğitimi devam ediyor. Geleceğini duydum ama daha görüşemedik. Hatta ben de gazetede gördüm geldiğini. Artık çok zor bu gençlikle uğraşmak. İlk eşimin annesi rahatsızlandı. Onunla ilgileniyorlar hastanede. Biz klan gibi yaşarız. İlk ve ikinci eşim sabahları bana gelir, akşam 5'e kadar mesai yaparlar. Benim işlerime ve ev işlerine yardım ederler.

"NAFAKA ÖDEDİĞİMİ YENİ ÖĞRENDİM"

Üçüncü ve dördüncü eşin peki?

- Üçüncü eşle koptuk. Dördüncü eşimle de uzaktan takılıyoruz. Ama çok şanslıyım. Çocuklarımın anneleri sağlam durdukları için çocuklarım iyi yetişti.

Hâlâ nafaka ödüyor musun?

- İkisine ödüyorum. Muhsine'ye ödemiyorum, çünkü o benim başka evimde oturuyor. Kızım Sezin'e de ev aldım. Nergis'le Yasmin'e aynı siteden ev aldım. Daha ne yapayım? Nergis'le ayrılalı 20 sene oldu, hâlâ nafaka ödüyorum. Yeni öğrendim hatta.
Yasmin'i sosyal medyadaki pozlarından rahatsız olduğun için mi Londra'ya yolladın?

- Yok canım, eğitim için gitti. Fotoğraflarının bazılarından rahatsız oluyorum ve uyarıyorum bir Türk babası olarak. Ama beni çok irite eden fotoğraflar paylaşmıyor zaten. Toplum çok baskı yaptığı için ister istemez etkileniyorsun. "Yavrum zaten güzelsin, bunu herkese göstermene gerek yok" diyorum.

"YASMİN GENÇ SEVGİLİM OLMASINA TEPKİ GÖSTERİYOR"

Sezin de geçen gün sosyal medyadan yapılan "Babanıza kaç kişiyi ayarladınız" gibi saçma bir yoruma çok sinirlendi...

- Sezin'in hiç öyle bir cevap verecek tarzı yoktur. Ama çok sinirlenmiş haklı olarak. Böyle yorumlardan çok rahatsız olur.
Hiç kızının bir arkadaşıyla sevgili oldun mu?

- Yok. Hepsi önce benim arkadaşımdı. (Gülüyor)

Genç sevgililerine kızların tepki gösterir mi?

- Yasmin biraz tepki gösteriyor. Bir kere benim telefonumu alıp bir kıza "Ben kızıyım, sen kim oluyorsun?" diye fırça attı. Sezin hiç karışmaz. Ama Yasmin hem daha küçük hem bana çok düşkün. O yüzden rahatsız oluyor.
"ANNEM, KENDİNDEN 10 YAŞ KÜÇÜK BİRİYLE EVLENDİ"

Hiç durmayacak mısın?

- Durduğun zaman hayat durur. Bu heyecan güzel bir şey.
Toplumda kızı yaşında sevgilisi olan adamlar her zaman eleştirilir. Seni de eleştirmiyorlar mı?

- Eleştirilerle hiç ilgilenmiyorum. Kendi hayatımı yaşıyorum. Ben nasıl başkasının hayatına müdahale etmiyorsam onlar da benim hayatıma müdahale etmesin. Annem de kendinden 10 yaş küçük biriyle evlendi. Çok da mutlu oldu. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal