Arjantinli model, şarkıcı ve +18 film yıldızı Sabrina Sabrok, daha öce yaptırdığı estetik ameliyat sonrası yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen çürüyen kalça dolgusunu iki kat büyük implantla değiştirmeye karar verdi.

Meksika televizyonunda kendi şovuna sahip 40 yaşındaki yıldız, yaptırdığı kalça implantının sızdırması sonrasında doktorları tarafından kangren olabileceği ihtimaline binaen uyarıldı. Sabrina daha önce yaptırmış olduğu 180 cc'lik implantı, yeniden bıçak altına yatarak 360 cc'lik bir dolguyla değiştirdi.


YENİ DOLGULARLA KİM KARDASHİAN'A DAHA ÇOK BENZEYECEKMİŞ

Ünlü model son yaptırdığı kalça dolgusunun, kendisine rol model olarak aldığı Kim Kardashian'a daha çok benzemesine yardımcı olacağını dile getirdi. Arjantin'in başkenti Buenos Aires doğumlu Sabrina'ya, geçirdiği estetik operasyon sonrasında bir ay boyunca yatakta dinlenmesi gerektiği doktorları tarafından tembihlendi. Ünlü model: "Vücudun çok hassas bir bölgesi, eğer şovun ortasında düşerseniz bu tehlikeli olabilir. Bu sebepten ötürü kalçalarımı çok yüksek bir meblağ karşılığında sigortalattım. Yeterli bir para karşılığında sigortalanması hususunda emin olmak istedim çünkü kalçalarıma çok para harcadım." sözlerini dile getirdi.


BOZUK VE KULLANILMIŞ DOLGU TAKTIĞI İÇİN KLİNİĞİ DAVA EDECEK

Gerçek adı Lorena Fabiana Colotta olan model Sabrina, çürüyen kalça dolgusunu yapan kliniği dava etmek için avukatlardan oluşan bir ekip meydana getiriyor. Televizyon yıldızı: "Doktorlar eski dolguları çıkarmak için kalçamı açtığında, implantlardan birinin tamamen bozulmuş olduğunu fark etti. Kalçama eklenen iki implantın da farklı markalardan oluştuğu, dolguların daha önce kullanılmış gibi göründüğü ortaya çıktı. İmplantların bozuk olduğunu fark edince bir cevap bulabilmek için kliniği aradım. Sanırım telefonlarıma cevap vermediği için doktoru ve kliniği dava edeceğim." sözlerini saf etti.
HABERLER
Editör: Barış Köksal