Geçtiğimiz günlerde fotoğraflarıyla 'Bebek provası yapıyorlar' dedirten çiftin 20 gün içinde hazırlıklarını tamamlaması gerekiyor.

2 yıldır bir ilişki sürdüren Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül evleniyor. Geçtiğimiz Kasım ayında nişanlanan çift 8 Temmuz Cuma akşamı nikah masasına oturacak.

Kadir Doğulu Ve Neslihan Atagül Evleniyor

DAVETİYELER DAĞITILMAYA BAŞLADI

İkilinin davetiyeleri şimdiden dağıtılmaya başladı.

8 TEMMUZ'DA EVLENECEKLER

'Kara Sevda' dizisinde Nihan karakterini canlandıran Neslihan Atagül ile 'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Mehmet Giray Han'ı Kadir Doğulu dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Kasım ayında aile arasında nişanlanan çift, 8 Temmuz Cuma akşamı da Kanlıca'daki denize sıfır A'jia Hotel'de evlenecek. 19.30'da yapılacak nikah töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek.



HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYACAKLAR

'Evlilik kutlamamıza davetlisiniz' yazılı davetiyelerini geçtiğimiz hafta dağıtmaya başlayan çift 'Çocuklara iyi uykular' notunu da es geçmedi. Doğulu ve Atagül'ün 20 gün içinde hazırlıklarını tamamlaması bekleniyor.



BEBEK PROVASI YAPTILAR

İkili, Atagül'ün ağabeyi ve yeğeniyle birlikte fotoğraflar paylaşmış; Atagül ve Doğulu, gün boyu minik Asya'yı kucaklarından indirmemişti.

Asya'yla birlikte çektirdikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından paylaşan çifte, "Bebek provası yapıyorlar" yorumları yapılmıştı.



kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal