Daha önce Periscope yayınıyla olay yaratan 20 yaşındaki Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'da sözlendiğini açıkladı.

Ayşenur Balcı'nın itirafı, İşte Benim Stilim All Star'da damga vurdu. Daha önce Periscope yayınıyla olay yaratan 20 yaşındaki Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'da sözlendiğini açıkladı.

İTİRAFI PROGRAMA DAMGA VURDU

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren İşte Benim Stilim All Star'ın haftaya başlangıç bölümüne Ayşenur Balcı'nın itirafı damga vurdu. Ekranların en çok izlenen ve tartışılan programlarından biri olan İşte Benim Stilim All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden olan Ayşenur Balcı ve jüri üyesi Nur Yerlitaş arasındaki diyalog şaşırttı. Yarışmanın sempatik jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın Ayşenur Balcı'nın sevgilisini gördüğünü ve ne zaman nişanlanacaklarını sorması üzerine, başarılı yarışmacı sözlendiklerini açıkladı. Tüm jüri üyeleri ise seni bizden istesin göndermesinde bulundu.

PERİSCOPE'TA SOYUNMASI OLAY OLMUŞTU

İşte Benim Stilim All Star'ın en genç isimlerinden olan Ayşenur Balcı, yarışmadan önce periscope yayınıyla gündeme gelmiş, erkek arkadaşının yanında yarı çıplak bir şekilde binlerce kişiye görüntü vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Yaptığı harekete anlam verilemeyen Ayşenur Balcı'nın görüntülerdeki davranışları ise 'Uyuşturucu mu almış?' gibi soruların sorulmasına neden olmuştu.

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal