'İşte Benim Stilim' yarışmasında bir döneme damga vuran Ayşenur Balcı, yaptırdığı estetik ameliyatlardan, sosyal medyadaki çıplak fotoğraflarına kadar gündemden düşmüyordu. Balcı, bugüne kadar yaptıklarının pişmanlığını dile getirdiği bir not paylaştı.
 
AYŞENUR BALCI'DAN PİŞMANLIK DOLU PAYLAŞIM
 
Bir dönemin tartışılan ismi Ayşenur Balcı pişmanlıklarını sosyal medyada dile getirdi. "Geçmişte yapmış olduğum bazı hatalarım oldu. Evet hayatımdaki birçok şey için pişmanım kısacası söylemek istediğim beni 'iyilik ve doğrulukla' bu yolda yalnız bırakmayan ve her zaman gücünü gölgesini hayatımda hissetmek istediğim... hayatımdaki geçmiş gelecek şimdiki zamanda olmasını dilediğim tek insan senden "Allah razı olsun Allah seni başımızdan eksik etmesin" herkesin hayatında bazı yeni sayfalar, dönüm noktaları vardır benimki de sensin ey güzel kalpli yürekli insan seni çok seviyorum Umur Yiğit Vanlı. İyilik mutluluk ve doğrulukla kalın..."
 
INSTAGRAM'DAKİ BÜTÜN FOTOĞRAFLARINI SİLDİ
 
Ayşenur Balcı, yaptığı bu paylaşımın ardından, çok tartışılan fotoğraflarını da kaldırarak pişmanlığını bu şekilde de gösterdi.


Haberler
Editör: Barış Köksal