Hababam Sınıfı'nın Mahmut Hocası, Bizim Aile'nin Yaşar Usta'sı Münir Özkul (93), 5 Aralık'ta hayata veda etmişti. Usta oyuncunun dün İstanbul Teşvikiye Camii'nde yapılan cenaze törenine halk akın etti. Başbakan'ın da katıldığı törende "Hababam güm güm güm" sloganıyla Münir Özkul son yolculuğuna uğurlandı.

ÖLÜM BİLE AYIRAMADI

Münir Özkul'un cenazesi, birçok filmde birlikte rol aldıkları Tarık Akan'ın da mezarının bulunduğu Bakırköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

TÜM GÖZLER ONLARI ARADI

'Hababam Sınıfı', 'Bizim Aile' gibi birçok filmde Münir Özkul ile birlikte oynayan Şener Şen'in cenazeye katılmaması dikkat çekti. Ayrıca 'Mavi Boncuk' filminde Emel Sayın'a karşı oynayan 6 erkekten hayatta kalan tek isim olan Metin Akpınar da cenazeye katılmadı.

BAŞBAKAN, ACILI EŞİ TESELLİ ETTİ

Münir Özkul'un cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım da katıldı. Binali Yıldırım, aktörün eşi Umman Özkul'u teselli etti.

EŞLERİ YAN YANA

4 kez evlenen Münir Özkul'a 15 yıllık hastalığı boyunca son eşi Umman Özkul bakmıştı. Dünkü cenaze törenine oyuncunun ikinci eşi Suna Selen de katıldı. Umman Özkul'u teselli eden Suna Selen "Münir Özkul böyle bir melekle birlikte olduğu için çok şanslı insandı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ona ne kadar iyi baktığını" dedi.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal