Özellikle son zamanlarda sosyal medya hesabından gündeme dair yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken İbrahim Tatlıses geride bıraktığımız günlerde FETÖ terör örgütüyle ilgili çarpıcı tespitlerde bulunmuştu. Tatlıses, gündemle ilgili yaptığı çıkışlara bu defa Amerika'da yargılanma süreci devam eden Reza Zarrab'ı dahil etti.

"İLAHİ ADALET ER YA DA GEÇ YERİNİ BULACAK"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kellem gitse yalan söylemem" diyen Tatlıses şu ifadeleri kullandı: "Ben sizlere ne zaman yalan söyledim ki; şimdi söyleyeyim… Ben sizlerden hep doğruyu öğrendim, onun için de kellem gitse yalan söylemem.! 17-25 Aralık'ta Reza Kardeşim için hırsızdır dediler; ben de, "O hırsızsa bende hırsızım" dedim mi demedim mi?. Sonuçta ne oldu benim dediğim çıktı bak; 17-25 Aralık tek tek çözülüyor. Demek ki sizin İbo'nuz sizlere doğruyu söylemiş. ALLAH kurtarsın; şimdi yine beleşi beleşine ABD'de yatıyor suçsuz bir şekilde ama yine söylüyorum; ilahi adalet er ya da geç yerini bulacak! Ben ALLAH'ın bir olduğuna nasıl inanıyorsam, buna da öylesine inanıyorum. ALLAH BÜYÜKTÜR!"

EŞİ BOŞANMA TALEBİNDE BULUNDU

İbrahim Tatlıses cephesinden, Reza Zarrab'la ilgili bu yönde açıklamalar gelirken, Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş geride bıraktığımız haftalarda avukatı aracılığıyla bir belge yayınlamış ve eşinden boşanma talebini ilan etmişti.

DİLEKÇEYİ VERDİ

Gündeş, eylül ayının son günlerinde, Beykoz Adliyesi Cumhuriyet Başsavcılığına giderek Aile Mahkemesi'ne boşanma dilekçesini verdi. Kaynak: Haberler

 
Editör: Barış Köksal