Ünlü sanatçı, hakkında çıkan 'Tedavisi için otellerini satıyor' haberlerine Instagram hesabından, "Kafayı yediniz, satmadan da halledebilirim!" diyerek tepki verdi.

Amerika'da süren tedavisi için konaklarını sattığı yönünde iddialar ortaya atılan İbrahim Tatlıses haberin kupürünü sosyal medya hesabından paylaşarak adeta öfke kustu. İşte İbrahim Tatlıses'in o satırları:

"KAFAYI YEDİNİZ GALİBA"

"Habire saçmalıyorsunuz; 13 milyona varsa bir yer hakikaten ben satın alacağım. Bitez'de öyle bir yerin arsasını alamazsınız kafayı yediniz galiba. Yok tedavi için satıyormuş falan sizlerin yüzünden ticarette yapamayacağım!"

"TEDAVİMİ SATMADAN DA HALLEDEBİLİRİM"

"Ben tedavi için falan da satmıyorum satmadan da halledebilirim. Allah'a şükür ben bitti demeden İbrahim Tatlıses bitmez! Öyle dostlarım var ki bir telefonla bile halledebilirim."

"İNSANLARI ÖLMEDEN MEZARA KOYUYORSUNUZ"

"N'oluyor be insanları ölmeden mezara gömüyorsunuz! Ayıp oluyor ama… Yok tedavi içinmiş de falan filan da! Sattırmadığınız bir yerim kalmadı be ne bitmez tükenmez yerlerim varmış yine söylüyorum ben bitti demeden TATLISES BİTMEZ.!!!

Kaynak: haberler

Editör: Barış Köksal