İbrahim Tatlıses'in eski asistanı Damla Buket Çakıcı ile evleneceği iddiaları, ortalığı karıştırdı. İbo'nun hayatında büyük bir yeri olan Derya Tuna ile Ayşegül Yıldız'ın sosyal medya paylaşımları, 3 kadın arasında adeta bir savaş olduğunun kanıtıydı.

HEDEFTE ÇAKICI VAR

İmparator'un 2011'de uğradığı silahlı saldırı sırasında yanında olan Çakıcı, Yıldız ile Tuna'nın hedefindeydi. İbrahim Tatlıses'le saldırıdan kısa bir süre sonra evlenen Ayşegül Yıldız'ın ilk işi Damla Buket Çakıcı'nın işine son vermek oldu. İbo, aradan geçen zamanda Yıldız ile boşandı ve Çakıcı'yı yeniden asistanı yaptı.

"HERKESE ANLADIĞI DİLDEN"

Dedikodulara göre Damla Buket Çakıcı da intikam için düğmeye bastı. Çakıcı, İbo'nun Yıldız'a yaptığı maddi yardımların bir kısmını azalttı. Bu duruma çok öfkelenen Ayşegül Yıldız ise sosyal medyadan yazdığı şu cümlelerle Damla Buket Çakıcı'ya sert çıktı: "Kaleyi sattım, filler isyanda. Vezir, intihar etti. Arada atları da serbest bıraktım. Çevremdeki piyonlardan zaten medet ummadım. Şimdi şah olduğunu düşenen varsa buyursun hamle yapsın. Herkese anladığı dilden, gidere gider."

Yıldız, daha sonra da Ajda Pekkan'ın 'Ayrılık Ateşi' isimli şarkısını paylaştı. Şarkının sözleri ise şöyle: "Sen şöyle bir geç, hayat hesap soracak. Yeni başlıyor daha film, izlemeye başla güzelim. Ben çıktıysam yola büyük giderim."

TUNA'DAN İMALI PAYLAŞIM

Derya Tuna, eski hayat arkadaşı ile Çakıcı'nın evlilik haberleri çıkınca instagram'da "Bazılarına bir kadın yetmiyor" diye imalı bir paylaşım yaptı.

İNTİKAM SAATİ

Ayşegül Yıldız, İbo ile evlenir evlenmez o zamanki asistanı Çakıcı'nın işine son verdi. Şimdi de Damla Buket Çakıcı, intikam için düğmeye bastı.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal