Programa bir kaç kez veda edip tekrar geri dönen gelin adayı polemiklerin de konusu olmayı başarıyor. Son olarak Şarkıcı Nihat Doğan'ın kendisi ile ilgili yaptığı açıklamalarla yeniden gündeme gelen Hanife, Nihat Doğan'In kendisi ile ilgili olarak 'ekrana başörtüsü ile değil mini etek giyip çıkması' yönündeki sözlerine iyice kızdı. Doğan ile ilgili tartışmayı mahkemeye taşıyan gelin adayı karşılıklı söz düellosuna da devam ediyor.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla da dikkat çeken gelin adayı Hanife, Duymayan Kalmasın programında yorumcu olarak bulunan Nihat Doğan'ın sürekli kendisi ile ilgili yorum yapmasına sert tepki gösterdi. Nihat Doğan geçtiğimiz günlerde gelin adayı Hanife için "Bu programlar emperyalizmin en önemli kodlarındandır. Toplumu yozlaştırıyorlar. Bu vebal sunucuyu da, yapımcıyı da bağlıyor. Dini değerleri yerle yeksan eyliyorsunuz. Bu dünya için yaşıyorlarsa, bu dünya onların dünyası... İstedikleri gibi yaşasınlar. O başörtü sadece başını örtmek için değil, nefsini örtmek içindir. Sen erkeklerle, içkili ortamlarda eğleniyorsun. Bir gün o erkekle, bir gün bu erkekle dans ediyorsun. Bari çıkar başörtünü, giy mini eteğini istediğini yap. Daha az günah işlemiş olursunuz" demişti.

Nihat Doğan'ın sert sözleri üzerine Hanife ise, "Bazı konuşmakla yaşamak arasına sıkışmış insanların beni incitmeye çalışan yorumlarına üzülmüyorum. Yorum yapan şahıs ortada, zihniyet ortada" demekle yetinmişti. Sabah magazin programındaki yorumlarında Hanife ile ilgili eleştirilerine devam eden Nihat Doğan'a bu kez Hanife çok daha sert bir cevap verdi. Nihat Doğan'ı mahkemeye verdiğini de belirten Hanife son açıklamasında "namussuzlar anlatıyor namusu" diyerek ateş püskürdü.

Gelin adayı Hanife, Nihat Doğan'ın "başörtülülerin evlilik programında ne işi var" sözlerine cevap verdi. 
Zuhal Topal ile birlikte olduğu fotoğrafın altına şu notu düştü: Olmayan bir şeyi satmak çok kolay ve nedense kimde ne yoksa en çok onunla övünüyor, en çok onun hakkında fetva veriyor. Mesela namussuz anlatıyor namusu, adam olmayan öyle biri adamlıktan bahsediyor ki şok şok ve dediğim gibi kimde ne yoksa en en çok ondan bahsediyor sanırım aklınca birilerine güzel görünüp eksiklerini sözleriyle kapatıyor unutma ey sözde Müslüman laf ile peynir gemisi yürümez! Büyük inanç duyduğun vicdanın o şahane aklın bilmez mi Allah c.c ''sen birinin ayıbını ört ! Bende senin ayıbını örteyim !'' dediğini. Ki bir Müslüman kızın namusuna laf söylemenin ne büyük günah olduğunu bilmez misin? Bir kadına iftira etmek için 4 erkeğin aynı anda pis bir şekilde görmesi gerek! Gözlerini ovala, yüzünü yıka! Ve değneğini elinde sandığın dünyaya bu denli kapılma!

Sosyal medya hesabından uzun ve sert bir mesaj paylaşan Hanife Gürdal, paylaştığı notta sözlerini şöyle sürdürdü: 
Siz hiç Zuhal Abla'yı birine fetva verirken, ayıbını ortaya koyarken gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü asıl olan iyi insan olmaktır ve o iyi bir insan. Hem adama sormazlar mı bir tek Zuhal Abla'nın programında mı kapalı bayanlar var? Biliyoruz zirve Zuhal Abla'nın biliyoruz çok sıkı takipçisisiniz ama başka kanallarada bir göz gezdirin sonra yine Zuhal Abla'yı açar haset ve hayranlıkla izlemeye devam edersiniz! Kaynak: İnternethaber
Editör: Barış Köksal