Şu sıralar "Aşk Laftan Anlamaz" dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı.

Bu paylaşımda güzel oyuncunun saç rengini değiştirdiği ve kıvırcık yaptırdığı görüldü. Bu fotoğraf yaklaşık 220 bin beğeni aldı.
Sempatik oyuncu Hande Erçel yeni imajı ile rekor kırdı. Ekranların sevilen oyuncusu, Aşk Laftan Anlamaz dizisi ile hayatımıza dahil olan Hande Erçel'in yeni imajı hayranları tarafından beğeni topladı. Hande Erçel yeni imajı ile sevenlerinden tam not aldı. Türk oyuncu ve Model'in yeni tarzına şöyle bir göz atalım...

Hande Erçel’in yeni imajı rekor kırdı!
 
Güzel oyuncu Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla yeni imajını gösterdi.


 
Şu sıralar “Aşk Laftan Anlamaz” dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, Instagram hesabından yeni bir fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşımda güzel oyuncunun saç rengini değiştirdiği ve kıvırcık yaptırdığı görüldü. Paylaşım 200 binden fazla beğeni alırken oyuncunun bu imaj değişikliğini rol için mi yaptırdığı ise anlaşılamadı.
 
HANDE ERÇEL KİMDİR?
 
Hande Erçel (1993, Balıkesir),Türk oyuncu ve model. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları bölümünde okumaya devam etmektedir. Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı "Hayat" karakteriyle ekranlara geri döndü.
 
Filmografisi
 
2013 Dizi Çalıkuşu Zahide Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Çılgın Dersane Üniversitede Meryem Yardımcı oyuncu
2014 Dizi Hayat Ağacı Selen Yardımcı oyuncu
2015-2016 Dizi Güneşin Kızları Selin Yılmaz/Mertoğlu Başrol oyuncusu
 
Ödülleri ve Adaylıkları
 
2012 Miss Civilization Of Turkey Birincilik Kazandı
Miss Civilization Of The World İkincilik Kazandı
2016 23.İTÜ Emös Başarı Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Güneşin Kızları Kazandı
7. KTÜ Medya Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Kadın Dizi Oyuncusu Güneşin Kızları Kazandı
2016- Dizi Aşk Laftan Anlamaz Hayat Başrol oyuncusu
Editör: Barış Köksal