Manchester United'ın yıldızı Timothy Fosu-Mensah, Fransız model Eglantine-Flore Aguilar'a takım arkadaşı Anthony Martial ve kendisi ile beraber olması için teklif götürdü. Sıra dışı teklifin günler öncesinde genç oyuncu, yine modelden kucak dansı ve seksi resimler yollamasını istemişti.

HER ŞEY GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMAYLA BAŞLADI

Timothy Fosu Mensah, takımının geçtiğimiz hafta Aston Villa'ya konuk olduğu karşılaşma sonrası kaldıkları otelde Aguilar ile görüntülü konuşmuş, ardından 20 yaşındaki Martial, Fransızca bildiği için kadraja girerek sarışın modelle konuşmuştu.

"ARKADAŞIMLA BİRLİKTE OTELE GELMEMİ İSTEDİ"

23 yaşındaki Eglantine, konu ile alakalı şu ifadelere yer verdi: "Timothy, United'ta oynuyor, kendini büyümüş sanabilir ancak gerçek şu ki kendisi sadece kaybolmuş bir küçük çocuk. Bir kadını etkilemek konusunda en küçük bir fikri bile yok. Bana kaldıkları otelde sıkıldığını ve görüntülü konuşma yapmak istediğini söyledi. Ardından Anthony göründü. Kesinlikle daha etkileyici ve daha tatlı biri. Açıkçası bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini bilen biri. Çok güzel bir konuşmaydı. Birazcık Fransızca konuştuktan sonta Timothy ile konuşmaya başladık. Ardından Timothy'e dönüp bana Franszıca bir arkadaşımla birlikte otele gelmemi istediğini söyledi. Bende esprili bir şekilde 'Neden ben yeterli değil miyim' dedim ve o da 'İki siyahi erkekle baş edebilir misin? Eğer öyleyse arkadaşa gerek yok' dedi."



ÇIPLAK RESİM GÖNDERMEDİ

Konuşmaya devam eden Timothy Fosu Mensah, kendisinin çıplak resim atmasına karşın, modelin kendisine hiç çıplak resim yollamamasına sitem etti. Reality Show yıldızı olan Eglantine, daha sonra futbolcunun hiçbir mesajına cevap vermedi.

INSTAGRAM'DAN TANIŞTILAR

İkili, Mensah'ın Aguilar'ın resimlerini Instagramdan beğenmesi ile tanıştı ve o günden beri çift birbirlerine flörtöz mesajlar atmaya başladı. Ardından Fosu, Eglantine'e kendi telefon numarasını verdi ve ikili Whatsapp'tan konuşmaya başladı.

"BERABER OLALIM MI?"

Arkadaşça geçen sohbetin ardından oyuncu modele ne zaman 24 yaşına basacağını sordu. Gelecek haftalarda" cevabını alan Mensah'ın "Doğum gününde beraber olalım mı?" sorusuna modelin cevabı "Çok komik, bakarız" oldu.



Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal