Çapkınlıklarıyla nam salan Mehmet Ali Erbil, bu defa baltayı taşa vurdu. Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'a Instagram'dan mesaj atan Mali, fena rezil oldu.


MALİ REZİL OLDU

Duygu Özaslan, Mali'nin kendisine attığı mesajı Instagram hesabından paylaştı. Mali'yi ifşa eden Özaslan, arkadaşları ile birlikte alay ettiği mesajları da paylaştı. Ünlü şovmen resmen rezil oldu.


GENÇ ŞARKICIYI HAMİLE BIRAKMIŞTI

Hatırlanacağı üzere ünlü şovmen geçtiğimiz aylarda kısa süre birliktelik yaşadığı şarkıcı Nevin'i hamile bırakmış, ardından çocuğu olaylı bir şekilde aldırtmıştı.


Erbil, büyük tepki çeken konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: "Benim için aile kavramı çok önemli bugüne kadar eşlerime olsun çocuklarıma olsun hep korumacı oldum, hep saygılı davrandım. Bu konularda konuşmak istemiyorum. Ama artık olaylar öyle bir raddeye geldi ki bir çocuk bir yavru iki insanın sevgisinden oluşur, böyle bir şey yok ortada. İki, üç kez görüştüğüm insandan ben nasıl çocuk sahibi olabilirim? Bugüne kadar böyle bir şey yaşamadım, böyle bir şey yaşamam da. Ama daha önceki çocuklarım seviden doğmuş parçalarım. İş başka raddeye geldi 2. el arabaya kadar istediler benden. 260 bin TL değerinde. Nevin hamileliği sonlandırdı."

İşte Mali'nin attığı mesaj:

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal