Emaar Square projesinde yer alan The Address Residence İstanbul'un lansmanını megastar Tarkan'ın da sahne aldığı bir törenle önceki gece Beşiktaş Four Seasons Hotel'de gerçekleştirdi.

Cemiyet, sanat ve iş dünyasından 800 ünlü simanın katıldığı exclusive davette Tarkan, şarkılarıyla geceye renk kattı. Davete özel hazırlanan menüsüyle büyük beğeni toplayan yemek, Burcu Esmersoy'un sunumu ve Emaar Bölge CEO'su Ozan Balaban'ın konuşmasının ardından sahne alan Tarkan, sahnede iki saat kalarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sahneye ‘Firuze' şarkısıyla çıkan Tarkan, 8 Şubat'ta kaybettiğimiz Türk sanat müziğinin unutulmaz ismi Müzeyyen Senar'ı da unutmadı. Bir Ömre Bedel albümünde Senar ile birlikte söylediği “Benzemez Kimse Sana” şarkısını seslendirdi.

The Address Residence İstanbul'un lansmanında sahneye çıkan Tarkan'ı sanat ve iş dünyasından 800 kişi izledi. Gecede yoğun istek üzerine Tarkan iki kez bis yaptı. Buse Terim, Tarkan'la selfie'sini “ Türkiye'de hatta dünyada hayran olduğum tek insan” notuyla paylaştı.

Burcu Esmersoy sunucusu olduğu geceye sırt dekolteli bir elbiseyle katıldı, frikik vermemek için muhabirlerden köşe bucak kaçtı.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal