Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz", yurt dışına açıldı. Dizinin afişleri Cannes sokaklarını süsledi.

Başrollerini Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Tarık Ünlüoğlu, Hakan Karsak, Tuna Orhan, Hakan Karahan, Müjde Uzman ve Yunus Emre Yıldırımer'in paylaştıkları "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" başarıda sınır tanımadı. Yayınlandığı ilk günden beri milyonları ekrana kilitleyen atv'nin sevilen dizisi yurt dışına açılmaya hazırlanıyor.

MÜJDEYİ INSTAGRAM'DAN VERDİ

Güçlü kadrosu ve aksiyon dolu sahneleriyle her hafta merakla beklenen 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başarılı oyuncusu Oktay Kaynarca, önceki gün Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla dünyanın birçok ülkesindeki sevenlerine müjde verdi. Fransa'nın Cannes kentinde sokaklara asılan filmin afişlerini hayranlarıyla paylaşan Kaynarca, fotoğrafın altına da "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Cannes sokaklarında... Yakında bir çok ülkede." notu düştü.



HIZIR REİS FRANSA'YA TÜRK İMZASI ATTI"

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı büyük beğeni alırken dizinin yurt dışındaki takipçileri heyecanlandı. Kaynarca'nın bu paylaşımına "Cannes sonunda bir reis görecek", "Hızır Reis Fransa'ya Türk imzası attı" yorumları yapıldı. Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yanı sıra dizinin diğer oyuncularının da yurt dışı satışı için Fransa'nın Cannes kentine gittikleri öğrenildi.


kaynak:haberler

 
Editör: Barış Köksal