Selin Ciğerci cinsiyet değiştirme operasyonu ile 'Bebek Okan'dan sarışın, dikkat çekici bir kadına dönüşmüştü.

SOSYAL MEDYADA FENOMEN HALİNE GELDİ

Sosyal medyadan paylaştığı videolar sayesinde fenomen haline gelen Selin Ciğerci'nin 200 binden fazla takipçisi bulunuyor. Geçirdiği operasyon sonrası bambaşka bir hayat yaşamaya başlayan Ciğerci, ünlü isimlerle aşk yaşadığını iddia ederek bir dönem çok konuşulmuştu.

EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

Şimdilerde Dj Akın Türkmen ile aşk yaşayan Ciğerci, önceki akşam sahne aldığı mekanda sevgilisinden evlilik teklifi aldı.

İSTEDİĞİNİ ELDE ETTİ

Fenomen olmaya başladığı andan itibaren 'Bir evllilik teklifi etmedin öküz' şeklinde videolarını Instagramdan ve Snapchat hesabından paylaşan Selin Ciğerci sonunda büyük bir sabırla beklediği o güne ulaştı. Sevgilisinin evlilik teklifi Ciğerci'yi gözyaşlarına boğdu.

"EVLENİYORUM BEN"

O anların videosunu Snapchat hesabından ve Instagramdan paylaşan Ciğerci, paylaşımının altına "Evleniyorum ben. Hayatımın en güzel süprizli gecesiydi... " notunu düştü.

SEVGİLİSİNİN AİLESİYLE ÇORBACIYA GİTTİ

Evlilik teklifi sonrası sevgilisinin ailesiyle birlikte çorbacıya giden Ciğerci bir esprili paylaşımda daha bulundu: 'Geçen hafta buraya geldiğimde 'Ezogelin' bile gelin oldu ben olamadım demiştim. İşte şimdi ben de gelin oluyorum 'Ezogelin' diyerek mutluluğunu esprili bir şekilde dile getirdi. Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal