Oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabını genellikle ailesiyle birlikte geçirdiği keyifli vakitlere dair kareleri paylaşmak için kullansa da zaman zaman dostlarıyla birlikte çektirdiği fotoğrafları da paylaşıyor.

Şimdilerde Fox tv'de yayınlanan Kayıtdışı adlı dizide başrolü oynayan Erkan Petekkaya yakın dostu popçu Sinan Akçıl'la Miami'de çekilmiş bir fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

TEPKİ DE VAR ÖVGÜ DE!

'Hatıra' notunu düştüğü karede birbirlerine bakarken görülen ikilinin bu fotoğrafını 'fazla samimi' bulan takipçileri olduğu kadar sanat camiasında böylesi bir dostluğun olmasının takdir edilmesi gerektiğini savunanların sayısı da bir hayli fazla oldu.

"CİNSEL TERCİHLERİNİ BİLMESEM..."

Şarkıcı Ömür Gedik ikilinin bu pozunu, "Çok şekerler ya. Cinsel tercihlerini bilmesem deli gibi seven iki aşık derdim. Öyle güzel bakmışlar birbirlerine. Bu bakışların darısı sevgililerinin, eşlerinin başına." şeklinde yorumladı.

Cengiz Semercioğlu:

Hahaha bence haftanın değil, yılın fotoğrafı! Arkadaşlıkları eskiye dayanan bir ikili ama bu fotoğraf benim diyen sevgilileri kıskandıracak cinsten olmuş. Bakışlar, romantizm, fonda Miami görüntüsü falan. Kim görse bu çift olmuş der! Tanımasam ben bile derdim.

Melike Karakartal:

Yakın erkek arkadaşların "romantizm"ini anlatan bir kelime var, "bromance". Aklımda bu kelime belirdi fotoğrafı görünce. Biraz da "Wolf of Wall Street" filminde hayat öyküsü anlatılan Jordan Belfort halleri... Fotoğrafın çekildiği tarafta neler oluyordu, onu merak ediyorum ben esas. Galiba esas parti orada.

Onur Baştürk:

"Brokeback Mountain" filminin Miami versiyonu gibi duruyor fotoğraf. Filmin karakterleri Ennis ve Jack, Miami'de evlilik yıldönümlerini bir yemekle kutlamış, tekneyle otele giderken de bu pozu çektirmişler gibi... Şimdi bu benzetmeyi yaptım diye fotoğraftaki ikili homofobik yaklaşımlar sergilemez umarım.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal