10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, konuk olduğu programda "Gecelik ilişki için yuvamı yıkmam" dedi. 

Geçtiğimiz yıl kendisinden 10 yaş küçük olan futbolcu Alparslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. 4 aylık hamile olan Şancı merak edilenleri canlı yayında anlattı.

İşte Ebru Şancı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"Kocama özeldem mesaj atmış 'Onunla mutlu musun?' diye, bizimki de cevap yazmış 'Gerizekalı mutlu olmadığım kadınla neden evli kalayım' diye.

"KENDİNİ KULLANDIRMAYI GÖZE ALIYORSAN..."

Evli bir adama böyle mesaj atan kadın yenilgiyi baştan kabul etmiştir zaten. Benim hayatımda 1 gecelik, 3 gecelik yada 1 haftalıksın... Eğer sen evli bir adama kendini kullandırmayı göze alıyorsan buyur yap, ben aradan çekileyim.



"GECELİK İLİŞKİ İÇİN YUVAMI YIKMAM"

Ben 1 gecelik ilişki için yuvamı yıkmam diye düşünüyorum. Kocama mesaj atana asla cevap vermem. Neden o vasıfsızla bir olayım ki? Olur da bir gün biriyle ilişki yaşasa o zaman 'valizi al, hadi canım' derim. *Yeni nesil futbolcuların hepsi, sevdikleriyle evleniyorlar.



"İÇİNDE VARSA ZATEN YAPAR"

Eskiden futbolcular, popüler insanlarla aşk yaşar ölseler de bitseler de sonunda ailelerinin istedikleri kızlarla evleniyorlardı.

İçinde varsa zaten yapar, ben adamı 24 saat kontrol altında tutamam ki... Biz neden aldatmadan konuşuyoruz ki, yaparsa kendine yapar. Servetinin yarısı zaten benim, alır valizini gider.

Bana evlilik sözleşmesi imzalatacak adam daha anasının karnından doğmadı."

kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal