Ünlü Oyuncu Felicity Jones'in Çıplak Sahneleri +18 Sitede Yayınlandı
Yıldız Savaşları (Star Wars) serisi ile ilintili 'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' filminin başrol oyuncusu Felicity Jones'un 2011 yılında rol aldığı romantik komedi türündeki 'Chalet Girl' filmindeki açık seçik sahneler bir +18 web sitesine yüklendi.

33 yaşındaki İngiliz aktrisin çırılçıplak bir jakuzide ve kar üzerinde çıplak halde yer aldığı görüntüler 'Rogue One' filminin gösterime girmesi sonrasında +18 siteye yüklendi ve kısa sürede yüz bine yakın izlenme oranına ulaştı.


"AÇIK SEÇİK SAHNELERİ ÇOK UTANDIRICI"

Siteye yüklenen videoda ayrıca Jones'un rol arkadaşıyla ilişki sahnesi ve 2003 yılında rol aldığı 'Servants' adlı bir televizyon dizisindeki üstsüz sahneleri yer aldı. Ünlü aktrise yakın bir kaynak: "Felicity, açık seçik görüntülerinin yayınlanması karşısında dehşete düşerdi. Ne yazık ki internetin bu kadar yaygın olduğu günümüzde bunlar artık olağan şeyler. Çocukların ve insanların bir tıkla izleyebileceği bu şok edici görüntüler çok utandırıcı." sözlerini dile getirdi.


SON FİLMİYLE HOLLYWOOD'UN ZİRVESİNİ HEDEFLİYOR

Gösterime girdiği ilk dört gündeki gişe hasılatı 290 milyon doları bulan 'Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi' filmi 'Yıldız Savaşları' serisine dahil edilmese de konu itibariyle 'Ölüm Yıldızı' savaş gemisinin planlarının çalınmasını anlattığı için ünlü serinin tamamlayıcısı bir senaryo ile sinemaseverlerin karşısına çıktı. Felicity Jones, başrolünde oynadığı 'Rogue One' filmiyle adını Hollywood'un en çok kazanan 'A-Listesi' oyuncularının arasına yazdırmaya gayret ediyor.
Editör: Barış Köksal