Olayda herhangi bir cinayet şüphelisi bulunamadı
 
İstanbul Maltepe'deki evinin otoparkında 12 Nisan'da beyin kanaması geçiren ve halen yoğun bakımda tutulan şarkıcı İbrahim Erkal'ın dosyasını inceleyen ve kamera kayıtlarını mercek altına alan İstanbul Cinayet Masası, şarkıcının otoparka girmeden önce ve olaydan sonra otopark giriş ve çıkışlarında görüntülere yansıyan kimse bulunamadı.
 
İBRAHİM ERKAL'IN DÜŞÜP BEYİN KANAMASI GEÇİRDİĞİ DÜŞÜNÜLÜYOR
 
Yüksek tansiyon hastası olan İbrahim Erkal'ın olay öncesi dengesini kaybederek düştükten sonra beyin kanaması geçirdiği değerlendirildi. Yoğun bakımda bulunan İbrahim Erkal'ın sağlık durumunda herhangi bir gelişme yok.
 
İBRAHİM ERKAL'A NE OLMUŞTU?
 
İbrahim Erkal, 12 Nisan'da evinin otoparkında baygın halde bulunmuş, önce bir kamu hastanesine ardından da bir özel hastaneye götürülmüştü.
 
Yapılan tetkiklerinde ciddi bir beyin kanamasının olduğu tespit edilen ve bunun üzerine ameliyatta alınan İbrahim Erkal'ın tedavisi, yoğun bakım şartlarında gerçekleştirilmişti.
 
İbrahim Erkal, ailesinin talebi üzerine ileri tetkik ve tedavilerinin yapılabilmesi amacıyla geçen hafta bulunduğu özel hastaneden alınarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
 
BİLİNCİ HÂLÂ KAPALI
 
İbrahim Erkal'ın, nakil sonrasında yapılan ilk değerlendirmesinde bilincinin kapalı, tansiyon ve nabız gibi hayati fonksiyonlarının düzensiz olduğu tespit edildi.
Posta
 
Editör: Barış Köksal