İstanbul'da "Benim Dünyam" filminin galasında görevli Gizem D.'nin saçını çekip darp eden Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, ikişer bin lira para cezasına çarptırıldı.

İstanbul'da "Benim Dünyam" filminin galasında görevli Gizem D.'nin saçını çekip darp eden Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, ikişer bin lira para cezasına mahkum oldu. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, "Cicişler" diye anılan iki kardeşe verilen toplam 4 bin liralık para cezasını hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevirdi, 5 yıl boyunca denetimli serbestlik hükümlerinin uygulanmasını kararlaştırdı.

ZORLA İÇERİ GİRMİŞLERDİ

Esra ve Ceyda Ersoy, iki yıl önce başrollerini Uğur Yücel ve Beren Saat'in paylaştığı "Benim Dünyam" adlı filmin Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki galasına davet edilmedikleri halde zorla içeri girmişti. Görevli Gizem D., Ersoy kardeşleri dışarı çıkarmak isteyince kavga çıkmıştı.


"DAYAĞI YERSİN KENDİNE GELİRSİN"

Esra Ersoy, Gizem D.'ye "Ben sana ne yaparım biliyor musun, dayağı yersin kendine gelirsin" derken, Ceyda Ersoy ise tekme atıp saçından çekmişti. İddianamede, Esra Ersoy'un tehdit ve darptan 1,5 yıl, Ceyda Ersoy'un ise basit yaralama suçundan 1 yıla kadar hapsi istenmişti.

Kaynak: haberler


Editör: Barış Köksal