Son yıllarda film sektöründe başarılı işlere imza atan yakışıklı oyuncu, üçüncü filminde başrol oynaması için Neslihan Atagül'e teklif götürdü.

Sinemanın ve ekranların aranılan jönü Burak Özçivit, yapımcı kimliğiyle de adından söz ettirecek gibi görünüyor. Ünlü oyuncu, henüz yeni çektiği ikinci sinema filmi vizyona girmeden, üçüncüsünün hazırlıklarına başladı.

YENİ FİLMİNİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Fahriye Evcen'in rol aldığı 'Aşk Sana Benzer' in 1.5 milyon gişe rakamına ulaşmasıyla yeni projeleri hayata geçiren Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver'in başrollerinde olduğu 'Kardeşim Benim'in çekimleri biter bitmez yeni filmi için çalışmalara başladı.

YILMAZ ERDOĞAN'IN YOLUNDA İLERLİYOR

BRK'S Production adıyla kurduğu şirketle film sektöründe patron olma yolunda ilerleyen Özçivit, yönetmen, senarist, yapımcı ve oyuncu kimliğiyle başarılı işlere imza atan Yılmaz Erdoğan'ın yolunda ilerliyor. 10 senede yaklaşık 20 hikaye yazan Özçivit, üçüncü filminde ise yeni dizisindeki partneri Neslihan Atagül'ü oynatmak için teklif götürdü.

SICAK BAKIYOR

Atagül'ün, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen "Kara Sevda"da başrollerini paylaşacağı partnerinin teklifini prensipte kabul ettiği öğrenildi.

Kaynak: haberler

 

Editör: Barış Köksal