TV8 ve ekranların soluksuz takip edilen ve finaline sayılı haftaların kaldığı Survivor 2016'nın 102. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde adada eleme heyecanı yaşandı ve yarışmadan bir kişi ayrıldı.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'ın ilk dokunulmazlık oyunundan Ünlüler galip ayrılmış ve İbrahim'in ismi ilk eleme adayı olarak çıkmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununda ise bu sefer Gönüllüler galip ayrılmış, bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı ise Atakan olunca Nagihan'ın ismi otomatikmen ikinci gitme adayı olarak belirlenmişti. Nagihan ve İbrahim'den dünkü oylamada en az oyu alan isim İbrahim olunca yarışmaya veda eden isim oldu. İbrahim elenmesinin ardından Survivor'da unutmayacağı bir deneyim yaşadığını söyledi.

ACUN ILICALI: HALA ANA KUZUSUSUN

Survivor'da kim elendi sorusunun yanıt bulmasının ardından yarışmacının sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, İbrahim'in elenmesi sonrası bazı açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı, İbrahim için, "Bence kendinini tam yarışmaya yansıtamadın. Çevrendeki arkadaşlarından duydum çünkü bunu, tam olarak yarışmaya adapte olamadın bence. Efendi bir tarz sergiledin. Fiziksel avantajlarınızı karşı tarafa hissettirmediniz. Atakan da öyle sizi tebrik ediyorum. Seni gördüğüm zaman hep mutlu oldum. Zaten annen de bunu araba oyununda gösterdi. Belli ki hala annenin kuzususun. Bundan sonraki spor hayatında sana başarılar diliyorum." dedi.

ARABA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da her sezon yapılan ve büyük heyecana sahne olan araba oyunu gerçekleşti. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı bu oyunun galibi ise Nagihan oldu.

SEMİH OPERASYON GEÇİRDİ

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu esnasında Serkay ile girdiği mücadelede eline aldığı darbe sonrası parmağı kırılan Semih, Santo Domingo'da ciddi bir ameliyat geçirdi. Ameliyat öncesi bir hayli gergin görünen talihsiz yarışması operasyon sonrası yarı baygın şekilde sancı içinde kaldığı görülüyor. Öte yandan Acun ameliyat olan Semih hakkında konseyde bilgiler verdi. Acun, Semih'in şu an durumunun belirsiz olduğunu eğer düzelmezse Amerika'nın Huoston şehrine gönderileceğini belirtti.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal