Bir dönem ekranda fırtına gibi esen 'Gelinim olur musun?' yarışması ile şöhreti yakalayan ve aranan isimlerden biri haline gelen Sinem Umaş, şimdilerde bir mağazada çalışıyor.

Bundan tam 11 yıl önce ekranda izlenme rekorları kıran bir reality şov programında ünlenmişti bu fotoğrafta gördüğünüz genç kız. Sadece birkaç saat içinde tüm Türkiye onu tanımıştı. Program ekranda kaldığı sürece bu genç kız da ülkenin en çok konuşulan kişilerinden biri oldu. Sonra yarışma bitti, genç kız da unutuldu. Ta ki, ekranda yeniden görününceye kadar. Kim mu bu genç kız



MURADINA EREMEDİ

O genç kız bir dönem ekranda fırtınalar estiren 'Gelinim olur musun?' programının en çok tartışılan gelin adayı Sinem Umaş'tan başkası değil. Programın en çok konuşulan bir başka katılımcısı Kaynana Semra'nın oğlu Ata ona aşık oldu ama iki genç muratlarına eremediler.

ATA'YI KAYBETTİ

Ata genç yaşta hayatını kaybetti. Sinem Umaş da programdan gelinlikle değil ama büyük ödül olan hatırı sayılır miktarda altın alarak ayrıldı.



EKRANLARA DÖNDÜ AMA...

Sonra sessizliğe gömüldü. Geçen yıl 'Bu Benim Stilim' yarışmasında ketrar kamera karşısındaydı. Ama eski halinden eser yoktu kelimenin tam anlamıyla. Zayıflamış, saç rengini değiştirmiş, tepeden tırnağa yenilenmişti. O yarışmadan da elendi. Ama yine kendinden söz ettirdi. Birkaç kısa denemenin ardından şimdilik ekranın uzağında Sinem Umaş. Sakin bir hayat sürdürüyor. Kamera karşısında elde ettiği kısa süreli şöhreti sosyal medyada sürdürüyor.



MAĞAZADA ÇALIŞIYOR

Hayatını da Tuzlaspor'un orta saha oyuncusu olan sevgilisi Bahadır Davran ile birlikte açtığı erkek giyim mağazasını işleterek kazanıyor.

kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal