ABD'nin Detroit şehrinde yaşayan Brittany Williams isimli kadın sokağa çıktığında yürümekte zorlanıyor. Brittany ABD'li ünlü şarkıcı Beyonce'a o kadar benziyor ki insalar görür görmez hemen onun etrafını sarıyor.


TAMAMEN DOĞAL

Sürekli fotoğraf çekinme istekleri aldığı için artık durumdan rahatsız olmaya başlayan Brittany'nin Beyonce'ye adeta ikizi gibi benziyor olması tamamen tesadüf. Saçlarındaki boyadan başka her şeyi doğal.


BEYONCE HAYRANLARI PEŞİNDE

Instagram'da binlerce takipçisi olan kadın, arabayla giderken bile önünün kesildiğini ve Beyonce hayranları ile fotoğraf çektirene kadar peşinin bırakılmadığından dert yanıyor. Çoğu insan genelde dostça davransa da Brittany, Beyonce'yi taklit ettiği iddiaları yüzünden üzülüyor. Çünkü bunun için isteyerek yaptığı hiçbir şey yok. Güzel kadın, durumun tamamen rastlantıdan ibaret olduğunu söylüyor.

GENÇLİĞİNE ÇOK BENZİYOR

Beyonce'nin gençlik haline çok benzeyen kadın, zaman zaman insanları o olmadığı konusunda ikna etmekte zorlanıyor ve bu durumun kendi özelliklerinin önüne geçerek onları gölgede bıraktığını ve bu duruma oldukça üzüldüğünü belirtiyor.


"BİZ ERKEKLERİN PEŞİNDE KOŞTUĞU KADINLARIZ"

Brittany, "O şarkılar söylüyor, dans ediyor, söz yazıyor, aynı benim gibi. İkimiz de güçlü ve baskın karakterleriz. Sadece tanrıdan korkuyoruz. Biz alçakgönüllü, sadık, yetenekli ve iş ahlakına sahip olmakla kutsanmışız. Erkeklerin peşinde koştuğu tipte kadınlarız." diyor. Brittany'nin anne babası da Beyonce'nin ailesine oldukça benziyor.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal