Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğinin sevilen sesi Burak Kut, ünlü manken Ebru Şallı, ünlü oyuncular Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu, ünlü müzisyen Mithat Körler ve ünlü tenisçi Çağla Büyükakçay konuk oldu.

SEYİRCİ BAĞIRINCA BEYAZ PANİK OLDU

Canlı yayın sırasında bir seyircinin sesinin yükselmesi Beyaz'a kısa süreli panik yaşattı. Daha önce programda terör propagandalarına maruz kalan ünlü şovmen, seyircinin "Burak Kut'un askerlik arkadaşıyım" demesiyle rahat bir nefes aldı.

"TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASI" SUÇUNDAN SORUŞTURMA AÇILMIŞTI

Beyaz Show programının 8 Ocak tarihli yayınına telefonla bağlanan Ayşe Çelik isimli öğretmenin sarf ettiği sözler nedeni ile programın sunucusu Beyazıt Öztürk ve programın sorumlusu Kadir Turnalı hakkında "Terör örgütü propagandası" suçundan soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma sonucunda, sunucu Beyazıt Öztürk hakkında takipsizlik kararı verilirken, Ayşe Çelik ve programın sorumlusu Kadir Turnalı hakkında ise "Terör örgütü propagandası" suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlenmişti.

Kaynak: Haberler
Editör: Barış Köksal