Ünlü televizyon yıldızı Kourtney Kardashian çocuklarını ayrıldığı babalarına bırakarak Las Vegas'ta gece sabaha kadar eğlendi.

Geçen hafta başında Cannes'da güzel kadınlarla birlikte bir villanın havuzunun başında görüntülenen Scott Disick, eski karısı Kourtney Kardashian Las Vegas'ta partilere akınca, pazar günü çocuklarına bakma nöbetini devraldı. 32 yaşındaki televizyon yıldızı Disick, 6 yaşındaki oğlu Mason ve 3 yaşındaki kızı Penelope ile birlikte Los Angeles şehrine bağlı Calabasas kasabasında akşam yemeği yiyerek sinemaya gitti.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNE KADAR EĞLENDİLER

Baba ve çocuklar sakin bir yerde başbaşa vakit geçirirken, anne Kourtney Kardashian kız kardeşi Khloe Kardashian ile birlikte Las Vegas'ta bulunan Aria Resort & Casino adlı mekanın açılış galasına katıldılar. Sabahın erken saatlerine kadar yakın arkadaş oldukları Haqq ikizleriyle ( Melike Haqq - Hatice Haqq) birlikte çılgınlar gibi eğlenen kız kardeşler, o anlara dair bazı kısa videoları Snapchat hesaplarından paylaştılar.

ARKADAŞ KALMA KARARI ALMIŞLARDI

Scott ve Kourtney geçen senenin temmuz ayındaki ayrılıkları sonrası üç çocuklarının hatırına arkadaş kalma kararı almışlardı.

İşte ünlü çiftin şaşkına uğratan yaşamlarından kareler; 











kaynak:haberler
Editör: Barış Köksal