Ashley Graham’a bir yarışmayı nasıl kazanabileceğini sorsak, cevabı hiç kuşkusuz ‘özgüvenimle’ olurdu! Shania Twain’in en ünlü şarkısı 1998 çıkışlı ‘That Don’t Impress Me Much’ ile yaptığı dans şovuyla da bunu kanıtladı.
 


29 yaşındaki seksi model, önce uzun leopar desenli paltosunu üzerinden çıkarıp attı. Yine leopar desenli sütyen ve pantolon giymiş olan Ashley, Twain’in meşhur şarkısı eşliğinde dans etmeye başladı.
 


Seksi kıyafetini eldiven ve topuklu botlarla kombinleyen model, boynuna da choker bir kolye takmıştı. Yarışmanın (Lip Sync Battle) çarşamba günkü bölümünün şampiyonu olabilmek ve rakibi komedyen Jermaine Fowler’ı yenebilmek için elinden gelen her şeyi yapan Ashley, deyim yerindeyse yerlerde yuvarlandı.
 


Programdan önce konuşan Ashley, ‘Hazırım, hazırlıklıyım, bu benim kariyerim için dondurmanın üstündeki kiraz olacak!’ diyerek yarışma için son derece heyecanlı olduğunu belli etti.
 


Stresli olup olmadığı sorulduğundaysa, "Tatlım, podyumda iç çamaşırı ile yürüyorum, en azından bunun için giyindim!" dedi.
Posta
Editör: Barış Köksal