Dini kitaplar ve evrim teorisi karşıtı iddiaları içeren bazı yayınlar basan, bu yönde etkinlikler düzenleyen Bilim Araştırma Vakfı'nın onursal başkanı, Adnan Oktar'ın, kamuoyunda 'kedicik' olarak anılan takipçilerinden Tülay Kumaşçı, IŞİD'in nasıl etkisizleştirileceğini anlattı.

"IŞİD'i kim durduracak" başlıklı yazı kaleme alan Kumaşçı, yazısını Twitter'da paylaştı.

İŞTE KUMAŞÇI'NIN YAZISINDAN BİR KESİT;

"Şu an IŞİD biz İmam Mehdi'nin talebeleriyiz iddiasıyla ortaya çıktı. Ancak İslam'ın şefkat ve merhamet özellikleri yerine bağnaz sistemin etkisiyle vahşet ve kan akıtmanın makbul olduğunu düşünüyor. Ortadoğu halkların ezilmişliklerine bir tepki olarak ortaya çıkan IŞİD kana kanla cevap verme yolunu seçiyor. Oysa Kuran ahlakını temel alan şefkat, merhamet, barış ve sevgi değerlerini öne çıkarmaları, Kuran'ın 'Dinde zorlama yoktur' hükmü uyarınca hareket etmeleri gerekiyor.

"IŞİD BOMBALAMAYLA BİTMEZ"

Dünya devletleri IŞİD gerçeğinin sadece bombalamayla ortadan kaldırılabileceğini düşünüyor ki bu çok yanlış. Çünkü IŞİD bir inanç ve bir ideoloji temeli üzerine kurulmuş. Bu yüzden ancak kendilerine yaptıklarının yanlışlığı anlatıldığında bu eylemlerinden vazgeçebilirler.

"KUZU GİBİ OLACAKLAR"

Sonuçta IŞİD Peygamber efendimizin de bildirdiği gibi sadece Mehdi'nin sözünü dinleyecek. Mehdi kendilerini Kuran'a çağıracak ve kan akıtmalarını durdurmayı emredecek. IŞİD de kayıtsız şartsız Mehdi'ye itaat edecek adeta kuzu gibi olacak.

Birçok İslam alimi bu gerçeği bildikleri halde gizliyor, IŞİD'in Mehdi'nin zuhurunun önemli bir alameti olduğunu söylemiyor. Peygamberimiz (sav)'in Mehdi'nin gelişi ile ilgili söylediği yüzlerce alamet gerçekleşti. Mehdi geldi, biz de bir an önce zuhur etmesi için dua ediyoruz..."
Editör: Barış Köksal