Geçtiğimiz yıl Acun Ilıcalı'dan evlilik dışı bir çocuk dünyaya getiren Şeyma Subaşı mankenlikten Moda tasarımcılığına geçiş yaptı.

EN BÜYÜK DESTEK ACUN'DAN GELDİ

İstanbul Moda haftasında son koleksiyonunu tanıtan Şeyma Subaşı'na en büyük destek Acun Ilıcalı'dan geldi. Acun kızının annesini bir an olsun yalnız bırakmadı.

Acun Ilıcalı defileyi en ön sıradan izledi. Defileden yaklaşık yarım saat önce etkinlik alanına gelen Ilıcalı, Subaşı'yı uzun uzun alkışladı ve daha sonra kuliste tebrik ettikten sonra menajeri Ekrem Okumuş'la etkinlik alanından ayrıldı.

EN ÖZEL PARÇA BURCU'DAN

Kreasyonun en özel parçasını 39 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy tanıttı. Subaşı defile sonunda Esmersoy'la podyumda seyircileri selamladı. Geceye Acun Ilıcalı'yla birlikte katılan Esmersoy'un eski sevgilisi Esat Yontuç, defile sonrasında apar topar üzerini değiştirerek Galatasaray formasını üzerine geçirdi ve derbiyi izlemek için son sürat çıktı.

ŞALVARI İLGİ ODAĞI OLDU

Defile alanına lüks aracıyla gelen Murat Boz ise şalvarıyla ilgi odağı oldu. Boz, içeride yaz aylarında adının aşk dedikodularına karıştığı Aslıhan Doğan'la karşılaştı.
Editör: Barış Köksal