Acun Ilıcalı, Twitter'da yayılan 'Justin Bieber konseri için 22 bilet aldı' haberini yalanladı. Ünlü televizyoncu Twitter'dan yaptığı açıklamada Justin Bieber konseri için 22 bilet aldığım saçma bir yalan. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" dedi.

JUSTİN BİEBER'IN KONSER BİLETLERİ SATIŞTA

Justin Bieber'ın İstanbul'da vereceği konserin biletleri bugün satışa çıktı. Organizasyon şirketi, 2 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu'nda düzenlenecek konserin büyük ilgi gördüğünü ve biletlerin tükenmek üzere olduğunu açıkladı.

Bilet fiyatlarının 100 TL ila 534 TL arasında değişmesi üzerine bilet alamayan Belieber'lar sosyal medyada harekete geçti. Acun Ilıcalı'nın 22, Justin Bieber'a "ergen" diyen Hadise'nin 5 bilet aldığı haberini yayan hayranların imdadına Sinan Akçıl yetişti.

Akçıl "Belieber lar,bana yazdığınız yüzlerce mesaja vereceğim cevap şu : Kendi yerime bir başkasını konsere göndereceğim,sizden birini. Bence öylesine konsere gidecek olanlar da bunu yapmalı,yerini bir 'belieber' a vermeli,elimden bunu dilemekten baska bir şey gelmiyor şu anda" dedi

ACUN'DAN YALANLAMA

Acun ılıcalı, ilk kez kendi twit atarak konuya açıklık getirdi: "Justin Bieber konseri için 22 bilet aldığım saçma bir yalan. Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış"

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Özellikle genç kızların hayran olduğu Kanadalı şarkıcı Justin Bieber, İstanbul'da konser verecek. Justin konseri 2 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek. Konser İTÜ Stadyumu'nda yapılacak. Konserin bilet fiyatları da belirlendi ve satışa çıktı.

İşte bilet fiyatları:

Diamond Circle Ayakta Erken Giriş: 534 lira

Diamond Circle Ayakta: 375 lira

Tribün - Numaralı: 323 lira

RİHANNA'NIN BİLET FİYATLARI 250 TL'DEN BAŞLIYOR

30 Mayıs'ta İnönü Stadyumu'nda konser verecek olan Rihanna'nın bilet fiyatları 250 TL'den başlıyor.

Editör: Barış Köksal