Acun Ilıcalı, şimdilerde farklı bir heyecan yaşıyor. Bir süredir birlikte olduğu 23 yaşındaki Şeyma Subaşı'nın hamile olduğunu öğrenen 44 yaşındaki Ilıcalı, sevinçten havalara uçtu. Ilıcalı, 4. çocuğunun ABD'de dünyaya gelmesini istedi. Bu fikrini Subaşı ile paylaşan ünlü yapımcı, sevgilisinden de olumlu yanıt aldı.

ACUN HAZIRLIKLARA BAŞLADI
Bebeğinin gözlerden uzak bir şekilde dünyaya gelmesi için böyle bir karar aldığı konuşulan Acun Ilıcalı, şimdiden hazırlıklara başladı. Yakında ABD'ye gidecek olan 3 aylık hamile Şeyma Subaşı, çocuğunu kucağına alana dek burada kalacak. Söylenenlere göre; Subaşı, Miami'deki bir hastanede bebeğini dünyaya getirecek. Acun Ilıcalı, bu kararıyla genç sevgilisinin karnı burnunda fotoğraflarının da basında yer almasını önlemiş olacak. Şeyma Subaşı, Nişantaşı'ndaki butiğini ise kendisi gibi modacı olan yakın bir arkadaşına teslim edecek.

ERKEK İSTİYORLAR
İki evliliğinden 3 kızı olan Acun Ilıcalı, söylenenlere göre 4. çocuğunun erkek olmasını istiyor. Şeyma Subaşı'nın da çevresine tıpkı ünlü yapımcı gibi erkek bebek sahibi olmak istediğini söylediği konuşuluyor.
Editör: Barış Köksal