Survivor son bölümde kim elenecek sorusunun cevabını belirlemek için gerçekleştirilen dokunulmazlık oyununda Eser West'in ünlüler takımının moralini bozmak ve atışlarını engellemek için çıkardığı sesler sonrası sinirler gerilirken oyunun kazananı yine ünlüler oldu. Bu esnada takım arkadaşı ile sevinirken "Tebrikler maymuna cevabını verdin" diyen Fatih Hürkan'a hem Eser West hem de Erdi Ünver tepki gösterdi.
 
ACUN ILICALI DEVREYE GİRDİ
 
Erdi'nin üzerine yürümesinin ardından sinirlerine hakim olamayan Fatih, göğsüyle Erdi'yi ittirdi. Bunun üzerine Acun ve diğerleri araya girerken Acun Ilıcalı Fatih'i oldukça sert bir dille uyardı. "Ne yapıyorsun abi sen, adama dokunamazsın" diyerek yarışmacının hatalı olduğunu ifade etti. Geçtiğimiz haftalarda da aynı şekilde İlhan Mansız'ı ittiren Fatih'in diskalifiye edilmesi söz konusu olmuş ancak Ilıcalı yaptığı açıklamada şimdilik böyle bir durumun söz konusu olmadığını ifade etmişti.
 
ACUN SON UYARIYI YAPTI
 
Üst üste ikinci vakasını yaşayan Fatih Hürkan ile ilgili karar belli oldu. Fatih ile ilgili herhangi bir tölerans yapamayacaklarını ifade eden Ilıcalı, son kez uyarıda bulunduklarını belirterek bundan sonraki ilk hatasında diskalifiye ile karşı karşıya kalacağını ima etti. Öte yadan takımının kazanacağı ilk ödül oyununda Fatih yer almayacak.
Haberler
 
Editör: Barış Köksal