Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Emet ve Tavşanlı ilçelerini birbirine bağlayan yeni yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Günlüce köyü Çöğürtlen mevkiinde devam eden yol yapım çalışmaları hakkında Şantiye Şefi Koray Bal’ dan genel bilgiler alan Emet Kaymakamı Çiçek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Şantiye Şefi Bal, yaptığı açıklamada, ’’70 kişilik bir ekip ve 9 adet iş makinesi ile hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Önümüzdeki günlerde iş gücümüz, yeni katılımlarla daha da artacaktır. Heyelan bölgesinde de çalışmalarımız başlamıştır. Yol meselesinin Emet için büyük önem arz ettiğini biliyoruz. Bir an önce tamamlanması için büyük gayret sarf edeceğiz“ ifadelerini kullandı.

İnceleme sonunda Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, “Özellikle Çöğürtlen mevkiinden Günlüce köyü Çöğürlü mezrasına kadar olan 16 kilometrelik yol çalışmasının tamamlanması halinde, sıklıkla yaşanan kazaların yüksek oranda düşeceğine ve ulaşımın daha rahat ve güvenli olarak sağlanacağına inanıyoruz. İlçemiz için büyük önem arz eden yol sorunumuzu çözmede, şimdiye kadar katkısı, emeği olan, başta devletimizin ilgili kurumları olmak üzere, ilgili firma sorumlularına, Şantiye Şefi Koray Bal’a ve çalışanlarına teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum“ ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha