Yasak aşk yaşayan çift cinsel ilişki sırasında birbirlerine yapışıp kalınca bağırarak komşularından yardım istedi.

Kenya'nın güneybatısında bulunan Kisii şehrinin Daraja Mbili bölgesinde yaşanan olayda; kocası iş gezisine giden kadın evine aldığı yasak aşkıyla girdikleri cinsel ilişki sırasında birbirlerine kinitlenip kaldı. Acı içinde kıvranan çift, yaşayacakları utancı göze alıp bağırarak komşularından kendilerine yardım etmelerini istedi. Evin etrafında toplanan kalabalık içeride ne olup bittiğini anlayınca, birbirine kenetlenmiş haldeki çifti yatak çarşaflarına sarıp dışarı taşıdı.

KOCA, ALDATAN KARISINA ÖNCEDEN GİZLİCE BİR KARIŞIM İÇİRMİŞ

Talihsiz çift, etraflarında toplanan insanların meraklı bakışlarından utandıkları için kendilerini taşıyanlardan daha fazla çarşaf örtmelerini istedi. Yerel medyaya yansıyan ve birçok kişinin inandığı iddiaya göre; kocası aldattığından şüphelendiği karısına, cadı doktoruna yaptırdığı bir karışımı gizlice içirdi. Bu sır karışımın aldatmayı kanıtlamak için aşıkları, cinsel ilişkide birbirlerinden ayrılmamacasına kenetlemesinde etkisinin olduğu öne sürüldü. Bir diğer kesim ise muhtemel sağlık probleminin olaya sebep olduğu düşüncesini paylaştı.

ADAMLA KADIN BİRBİRLERİNDEN AYRILMASI İÇİN CADI DOKTORUNA GÖTÜRÜLDÜ

Aldatılan kocanın talimatıyla kalabalık, çarşaflara sarmaladığı çifti birbirlerinden ayırması için cadı doktoruna götürdü. Cadı doktoru, evli kadınla cinsel ilişkiye giren adamı serbest bırakmadan önce, adamla bir ceza ödemesi konusunda anlaştı. Yerel basına konuşan cadı doktoru, olayın aldatan insanlara bir ders vermesi gerektiğini söyledi. Ülke basınına göre, evlilikte sadakatsizlik Kenya'nın önde gelen toplumsal problemleri arasında gösteriliyor. Kaynak: Haberler