Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, ilçedeki denetimlere katılarak, vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen uyarısında bulundu.

İçişleri Bakanlığı tarafından Covid-19 tedbirlerine yönelik "Dinamik Denetim Süreci" konulu genelgesine uygun olarak Kartepe Belediyesi Zabıta, Ruhsat Denetim ve İşletme Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü denetimlerine başladı. Dinamik Denetim Süreci’nin ilk gününde Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da ekiplere eşlik etti. Zabıta aracına binen Başkan Kocaman, maske uyarılarını kendi yaptı. Mahalle, cadde ve sokak üzerinde yapılan anonslarda maske, mesafe ve temizlik kurallara uyulması hatırlatılırken, Başkan Kocaman maske takan vatandaşlara teşekkür etti, takmayanlara da uyarılarda bulundu.

"Maviye dönmeliyiz"

İçişleri Bakanlığı genelgesi sonrasında ilçe genelinde yapılan denetimleri değerlendiren Kocaman, "Kontrollü normalleşme döneminde İç İşleri Bakanlığımızın koordinasyonu ile yürütülen Dinamik Denetim Modeli için hazırız. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte sahadayız. İlimiz kritik eşikte bulunmaktadır. Alınan tedbirlere uyulmasıyla maviye dönmeliyiz. Bu konuda herkese sorumluluk düşmektedir" dedi.
Kaynak: iha