Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Belediye personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ramazan Bayramı öncesinde Büyükşehir personeliyle bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen bayramlaşma programında personele seslenen Başkan Karaosmanoğlu, “Bayramda büyüklerimizi ziyaret etmeliyiz. Bu nedenle memleketlerine ya da diğer şehirlere gidecek personelimiz trafik kurallarına uysunlar” dedi.

Bayramlaşma programına Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Genel Sekreter yardımcıları, Başkan danışmanları, daire başkanları, şube müdürleri, iştiraklerin genel müdürleri ve personel katıldı. Programda sözlerini Şeyh Edebali’nin nasihatiyle sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanı yücelt ki devlet yücelsin. Asıl olan hayatın merkezinde insan var. Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır insan. Hayat da insan için bir imtihan yeridir. İnsanlara değer verelim. Din, dil, ırk ayrımı yapmadan insanları sevelim. Bayramda büyüklerimizi ziyaret edelim. Başka şehirlerde, uzaklarda olabilirler. Mümkünse yanlarına gidip hallerini hatırlarını soralım. Bayram dolaysıyla başka şehirlere gidecek olanlar trafik kurallarına uysunlar. Yolda, trafikte dikkatli olalım” diye konuştu.

‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak çok önemli projeler gerçekleştirdik” diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bütün bu çalışmalarda siz değerli çalışma arkadaşlarımın çok büyük katkıları var. En büyük katkı sizin. Sizler çalışmazsanız bizim sonuç almamız mümkün değil. Ben personelimden memnunum. Siz değerli çalışma arkadaşlarımdan memnuniyetimi her fırsatta dile getiriyorum. Kocaeli halkı bizi seçti, bize güvendi. Biz de hizmetlerimizi aksatmayacağız. Daha da çok çalışmalıyız. Kocaeli, nüfusu her yıl artan, her yıl daha fazla göç alan bir şehir. Bu yüzden bizim hizmetlerimizi de ona göre arttırmamız gerekiyor. Bizlere daha çok görev düşüyor. Çok emek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda Büyükşehir personelinin ve Kocaeli halkının Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, herkesi bayramın birinci günü olan 15 Haziran Cuma günü saat 14.00’te Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılacak 29. Geleneksel Kent Bayramlaşmasına davet etti.
Kaynak: iha