Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği fenomen yarışma programı Survivor 2019'da sürpriz bir değişiklik yaşandı. Survivor ile özdeşleşen isimlerden birisi olan Alp Kırşan, bu sene yarışmada yer almayacak. Survivor 2019'u Alp Kırşan'ın yerine ise eski bir yarışmacı sunacak.

HASRET BİTTİ

Bu sene Türkiye - Yunanistan formatıyla yapılacak olan Survivor 2019, bu akşam sevenleriyle buluşacak. Yunanistan ve Türkiye'de eş zamanlı olarak yayınlanacak olan Survivor 2019'u bu sene Acun Ilıcalı'yla birlikte sürpriz bir isim sunacak.

YENİ SUNUCUSU MURAT CEYLAN OLDU

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışması için bir değişikliğe gitti. Survivor'da yıllardır sunuculuk yapan Alp Kırşan ise bu sene yer almayacak.

ÖDÜL OYUNLARININ SUNUCULUĞUNU ÜSTLENECEK

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığı ve ana sunuculuğuyla ekranlara gelecek programda Acun Ilıcalı'nın olmadığı zamanlarda Alp Kırşan sunuculuk yapıyordu, fakat sunucu değişikliği yaşandı. Survivor 2013 ve 2018 yarışmacısı Murat Ceylan, programın yeni sunucusu oldu. Murat Ceylan, ödül oyunlarının sunuculuğunu üstlenecek.

Kaynak: Haberler

Editör: Barış Köksal