Survivor’dan elenen isim mavi takımdan haftanın en düşüş SMS sıralamasına sahip olan yarışmacı oldu. Elif’in dokunulmazlık kolyesi nedeniyle potada yer almadığı gecede SMS birincisi dışında herkes aday oldu. 

Survivor 2020 yarışmasında çeyrek final öncesi bir veda daha yaşandı. Yarışmanın bireysele döneceği günler öncesi takım oyunları halinde gerçekleşen son dokunulmazlıkta mavi takım istediği skorları alamadı.

Ardahan’ın kaptanlığını üstlendiği mavi takım ilk dokunulmazlıkta farklı oldukça açsa da skoru koruyamamış ve dokunulmazlığı kırmızı takım kazanmıştı. İkici dokunulmazlığı da kırmızı takımın almasıyla birlikte konseyde bir ilk yaşanmıştı.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Elif’in dokunulmazlık kolyesi nedeniyle katılmadığı ve aday olmadığı konseyde bir ilk yaşandı. Mavi takımdan bir ismin SMS birincisi olacak olması nedeniyle diğer üç yarışmacının otomatik olarak aday olacağı göz önüne alınınca ikinci konseyde oylama yapılmadı. İlk konseyde ise Ardahan takım arkadaşlarından rica ederek kendi ismini yazdırmış ve haftanın ilk eleme adayı olmuştu.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

2020 sezonunda yarışmanın bireysele dönüşünü göremeyen bir isim daha 16 Haziran’daki elemede ortaya çıktı. SMS sıralamasında rakiplerinden daha az oy olarak Survivor 2020’ye veda eden kişi

Editör: Barış Köksal